به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری:
بهمن عسگری سوادجانی تأکید کرد: سومین نمایشگاه منطقه ای صنایع دستی، گردشگری و سوغات محلی شهرکرد به منظور تحقق اهداف "حمایت از کالای ایرانی" در بیش از 100 غرفه برپا شده بود.
وی افزود: امسال برای نخستین بار غرفه های گردشگری نیز در راستای معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های گردشگری استان های منطقه مرکزی کشور در سومین نمایشگاه منطقه ای صنایع دستی، گردشگری و سوغات محلی شهرکرد دایر گردیده بود.
عسگری سوادجانی تصریح کرد: استان های چهارمحال و بختیاری، خوزستان، لرستان، اصفهان و قم توانمندی های حوزه گردشگری و پتانسیل های سرمایه گذاری در این بخش را در 5 غرفه به نمایش درآورده بودند که با استقبال مردمی هم مواجه شد.
وی بیان داشت: معرفی قابلیت ها و پتانسیل های هنرمندان و صنعتگران حوزه صنایع دستی استان های منطقه مرکزی کشور از مهمترین اهداف برپایی این نمایشگاه ها به شمار می رود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بازاریابی، بازارسازی و فراهم کردن بسترهای فروش برای تولید کنندگان صنایع دستی به منظور یافتن بازار مصرف و فروش بیشتر محصولات آنان از دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه یاد شده به شمار می رود.
وی عنوان داشت: با توجه به ثبت شهرکرد به عنوان "شهر ملی نمد" فضای مخصوصی برای این هنرصنعت چهارمحال و بخاتیاری در سومین نمایشگاه منطقه ای صنایع دستی، گردشگری و سوغات محلی شهرکرد اختصاص داده شد.
افزوده می شود، هم اینک 52 رشته صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بافته های داری مانند فرش، گلیم، قالی بافی، چوخابافی، نمدمالی، گیوه دوزی، خورجین بافی، گلیم بافی، بافت سیاه چادر، جاجیم بافی، قفل سازی، خاتم و مشتقات آن ها از مهمترین صنایع دستی شهری و روستایی استان است.
هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی چهارمحال و بختیاری 12 هزار نفر هستند که از این تعداد تنها حدود سه هزار نفر فعالند.